Oostburg

Hotel du Commerce bevindt zich in het gezellige centrum van Oostburg. Benieuwd wat Oostburg u allemaal te bieden heeft? Neem een kijkje hieronder! 

 

Sluis

Zin om heerlijk te gaan shoppen? Er is geen plek in Zeeuws-Vlaanderen waar je dat beter kunt doen dan in Sluis! Een stad op de grens van België en Nederland. Sluis bestaat uit een langgerekte winkelstraat met boetiekjes, chocoladeateliers, brand stores en nog veel meer. De invloed van België is hier ook goed te merken. Sluis is een stad voor Bourgondiërs, dit was dan ook de plaats van Sergio Hermans beroemde restaurant Oud Sluis. Dat is nu gesloten maar je kunt wel aanschuiven bij zijn broer, die in het oude pand restaurant de Eetboetiek runt. Maak je liever een fijne wandeling? De stadswallen rondom ‘Sluus’ zoals ze het hier noemen, geven je een prachtig zicht op Sluis en de groene omgeving. Een bezoek aan het Belfort is ook een aanrader.

Kilometerslange kust

In ongeveer 10 minuten bent u met de auto bij de kust. Kiest u voor een bruisende omgeving? Ga dan zeker een kijkje nemen bij Breskens! De panoramaweg is een aanrader. Heeft u liever een rustig dagje aan het strand? Dan kunt u beter naar Nieuwvliet-Bad of Groede. In Cadzand-Bad zijn meerdere restaurantjes om gezellig te lunchen. Maakt u graag een fietstocht? De route langs de kust biedt voldoende afwisseling. Langs de mooie natuurgebieden, door de duinen langs de restaurantjes, langs de haven van Cadzand-Bad of Breskens.. voldoende bezienswaardigheden!

Breskens

Alles ligt hier dicht bij elkaar. Vanuit de dijk loop je zo over het wandelpad de stad in. Hier vind je diverse goede visrestaurants en een vissershaven, dus verser krijg je het niet. Winkelen of neerstrijken op een terrasje doe je aan het gezellige Spuiplein, waar in de zomer een fijn strandsfeertje hangt.

 

Brugge

Vanuit Oostburg kunt u prima een bezoek brengen aan onze zuiderburen. Een aantal populaire en prachtige Belgische steden liggen op korte afstand van deze streek. Brugge bijvoorbeeld, waar een tocht door de grachten een absolute must is, maar ook Gent met haar historische centrum. Ga je bij Cadzand de grens over dan rijd je door Het Zwin, een natuurgebied aan de Belgische kust met duinen, slufters, zeldzame plantensoorten en duizenden (water)vogels. Echt prachtig! Voorbij het Zwin bereik je de Belgische kust, met plaatsen als Knokke, Blankenberge en de Haan. Brede zandstranden, boulevards zo ver je kunt kijken en bijzondere bouwwerken. Zoals u merkt heeft Zeeuws-Vlaanderen voldoende te bieden. Tijd om er eens een bezoek aan te brengen! We hopen u snel te mogen ontvangen!

Vlissingen

Stad aan zee. Een unieke bestemming die het stadse karakter combineert met de oneindige mogelijkheden van het strand en het water. U kunt hier ontspannen wandelen over de 2 kilometer lange boulevard. Of lekker een dagje op één van de 6 stranden doorbrengen. De scheepsdynamiek die zich voor de boulevard afspeelt is uniek, de schepen varen op steenworp afstand voorbij! Vanaf een van de vele terrassen op de boulevard kunt u genieten van dit prachtige uitzicht.
Naast het maritieme aanbod vindt u in de binnenstad monumentale panden die worden afgewisseld met bijzondere hedendaagse architectuur. In de binnenstad kunt u heerlijk een dagje winkelen en genieten van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. 

Tip: ga met de Westerschelde ferry van Breskens over naar Vlissingen. Heerlijk 25 minuten lang ontspannen op de boot.

Groede

Klein en charmant, dat is Groede. Een prachtig dorpje met historische huizen, smalle straatjes en monumenten. De gezellige markt hier is een fijne plek voor een pauze, of bezoek het voormalige Duitse bunkerdorp. Groede is goed bewaard gebleven, tijdens de tweede wereldoorlog was dit namelijk een Rode Kruis dorp, een plek waar niet gevochten mocht worden en waar de gewonden verzorgd werden. Dit is nog steeds te zien aan het rode kruis op de kerk. Eenmaal per jaar wordt Groede overspoelt door muziekfans. Zij bezoeken Groede festival, dat is een populair muziekfestival.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.

Call Now ButtonRestaurant reserveren