Hotel restaurant ‘Du Commerce’ in Oostburg stijlvol heropend

Mehrab Olfat (23) en zijn vriendin Alex van den Heuvel (24) zijn de nieuwe enthousiaste uitbaters van het volledig gerenoveerde hotel restaurant ‘De Commerce’ op de hoek van de Burchtstraat en de Markt in Oostburg. Het hotel richt zich met 19 kamers vooral op een zeer breed publiek, dat de sjieke inrichting wel kan waarderen. Het zeer ruime restaurant, met een Frans georiënteerde keuken, biedt ruim plaats aan 50 gasten, die vanwege de corona maatregelen voldoende uit elkaar kunnen zitten. Op het terras kunnen ook zeker zo’n aantal terecht.

Drie jaar geleden zijn Alex en Mehrab begonnen met hun eerste onderneming. Een Italiaans restaurant, ook in het centrum van Oostburg. Van daar uit konden ze de verbouwingen zien en zagen ze dat er erg hard werd gewerkt en dat de mooiste materialen werden gebruikt. Het pand van Du Commerce werd in 1950 ontworpen door de Amsterdamse architecten Henri le Grand en Ad Polak. Nu is het volledig gerenoveerd!

Het hotel beschikt over  kamers met eigen douche en TV, waarvan een vierpersoons suite is uitgerust met een luxe bubble bad met waterval, muziek en onderwater verlichting. Drie kamers bevinden zich op de begane grond, zodat die gemakkelijk bereikbaar zijn voor mensen, die wat slecht ter been zijn. De hotelgasten kunnen kiezen tussen aantrekkelijke arrangementen zoals overnachting met ontbijt, 3 gangen-menu, all inclusiv en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen, die via websites worden aangeboden. Het ontbijt is in uitgebreide buffetvorm en ook niet-hotelgasten kunnen daar voor aanschuiven.

Alex, Mehrab en hun gastvrije team, dat 24 uur per dag paraat is, richt zich hierbij op een breed publiek zoals jongeren, ouderen, groepen, zakenmensen, toeristen… Momenteel bestaat het team uit vijf vaste betrekkingen, aangevuld met vijf weekend- en vakantiehulpen. Iets wat echt hoort bij Du Commerce is dat alles kan, niets is te gek. We staan ervoor om iedereen een fijn verblijf te laten hebben. U mag alles vragen!

Er zijn tegenwoordig veel hotelgasten, die komen om fietstochten te maken in de streek. Wandel- en fietsroutes zijn beschikbaar bij de receptie, waar ook allerlei brochures zijn te verkrijgen.

“In de toekomst willen we graag live muziek in huis halen en eventueel andere evenementen. Het is een zeer geschikte locatie voor feesten en partijen. Het is het nieuwste hotel van Zeeland en met dit restaurant er bij wordt volgens ons ook een van de mooiste. Daar gaan we echt enorm ons best voor doen”.

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.

Call Now ButtonRestaurant reserveren