Hotel Du Commerce, een (nu nog) kleinschalig hotel op de hoek van de Burchtstraat en de Markt in Oostburg. Het pand van Du Commerce werd in 1950 ontworpen door de Amsterdamse architecten Henri le Grand en Ad Polak. Nu is het volledig gerenoveerd!

Het hotel beschikt over totaal 19 kamers. Allen met eigen badkamer en televisie, de suite op de hoek heeft zelfs een heerlijke jacuzzi met waterval, muziek en onderwater verlichting. . Het hotel richt zich op een zeer breed publiek, dat de sjieke inrichting wel kan waarderen. Het zeer ruime restaurant, met een Frans georiënteerde keuken, biedt ruim plaats aan 50 gasten. Op het terras kunnen ook zeker zo’n aantal terecht.

Drie kamers bevinden zich op de begane grond, zodat die gemakkelijk bereikbaar zijn voor mensen, die wat slecht ter been zijn.

Lekker samen op pad? Een familieweekend? Een overleg met collega’s? Er is van alles mogelijk! We bieden onze gasten verschillende arrangementen. De dag begint altijd met een ontbijtbuffet. In de middag zijn we geopend voor de lunch. En in de avond kan er van de uitgebreide menukaart worden gekozen. Een drankje doen in onze serre is ook mogelijk.
Dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen, die via websites worden aangeboden.

Het gastvrije team wordt aangestuurd door Alex en Mehrab. Zij staan 24 uur per dag paraat.

“We richten ons op een breed publiek zoals jongeren, ouderen, groepen, zakenmensen, toeristen… Voor iedere gast hebben we verschillende aanbiedingen/mogelijkheden!” (Alex)

“Iets wat echt hoort bij Du Commerce is dat alles kan, niets is te gek. We staan ervoor om iedereen een fijn verblijf te laten hebben. U mag alles vragen!” (Mehrab)

“We vinden het allerbelangrijkste dat de gasten zich thuis kunnen voelen, want dat is het mooiste wat er is!” (Alex)

“We zijn trots op onze enthousiaste, gastvrije en gezellige collega’s/team!” (Mehrab)

Er zijn tegenwoordig veel hotelgasten, die komen om fietstochten te maken in de streek. Wandel- en fietsroutes zijn beschikbaar bij de receptie, waar ook allerlei brochures zijn te verkrijgen.

“In de toekomst willen we graag evenementen gaan organiseren. Het is een zeer geschikte locatie voor feesten en partijen. Het is het nieuwste hotel van Zeeland en met dit restaurant er bij wordt het volgens ons ook een van de mooiste. Daar gaan we echt enorm ons best voor doen”.

Neem een kijkje op onze website voor om meer te weten te komen over onze omgeving, de menukaart, foto’s van het hotel en nog veel meer… We verwelkomen u graag in Oostburg!

Alex,  & Mehrab

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.

Restaurant reserveren